Om Lackzon

Lackzon AB (org.nr 559217-6266) har som mål är att erbjuda allt som behövs för ett lyckat lackeringsprojekt. Vi har varit i lackeringsbranschen sedan 1980-talet och har stor erfarenhet av många olika lackeringsprodukter. Tanken är därför att det vi säljer på Lackzon ska vara sådant som våra professionella medarbetare rekommenderar eller använder själva.

Ahlezon Produktion startade som en bilverkstad på 50-talet när Stuart Ahlezon byggde om familjens bondgård till Saab-verkstad. Under årens lopp har verkstan utvecklat sin verksamhet och idag levererar Ahlezon Produktion ytbehandlingstjänster till flera av Sveriges största lastbilspåbyggare. Fokus ligger på lackering av tunga fordon i nyproduktion. På www.ahlezon.com kan ni läsa mer om vår historia och lackeringsverksamheten som den ser ut idag.

2017 kom idén att starta e-handel med lackeringsprodukter och tillbehör samt att sälja iväg en del av de gamla prylar som finns kvar i verkstan sedan Stuarts tid. 2018 lanserades webshopen och Lackzon blev verklighet.

Vi hoppas att du ska finna det du söker här hos oss. Skulle du mot förmodan sakna något så tveka inte att höra av dig. Vi är tacksamma för all feedback vi kan få så att vi hela tiden kan bli bättre!